user_mobilelogo

Werkingssfeer.

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van deze website van Kalfhoek Vlonderverhuur.

Aanvaarding.

Door het gebruik van deze website bevestig je kennis te hebben genomen van deze disclaimer en deze te aanvaarden.

Content is de inhoud van een website. De content op deze website is van algemene informatieve aard. Aan de informatie kunnen geen rechten ontleend worden.

De content op deze website is door de eigenaar, Kalfhoek Vlonderverhuur, met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden.

De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of het delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele rechten.

Toestemming om de getoonde content of delen daarvan te gebruiken op publiekelijk toegankelijke plaatsen moet je schriftelijk aan ons vragen.

Wijzigingen en buitengebruikstelling. 

Kalfhoek Vlonderverhuur kan altijd de website, de daarop of daardoor verstrekte informatie en de daarop aangebrachte hyperlinks wijzigen of buiten gebruik stellen zonder mededeling aan de gebruikers en zonder overige verplichtingen tegenover de gebruikers.

Klachten.

Als je klachten hebt over de website, neem dan contact met ons op.

Direct contact

Kalfhoek Vlonderverhuur
Molenweg 30
4356 AB Oostkapelle
telefoon: 0118581505
mobiel: 06-20811514
email: info@kalfhoek.nl

Bedrijfsgegevens

BTW nr: NL8033.27.833.B01
KvK nr: 22008092

IBAN: NL16RABO0324019246
BIC: RABONL2U

Kalfhoek vlonders maakt bij het aanbieden van haar diensten vanaf de website gebruik van cookies. Wij hechten waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan kalfhoek.nl/vlonders.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om u in de toekomst beter van dienst te zijn.
Ik snap het