SVR Minicamping
Vakantiewoningen & Stalling

Onze minicamping

 

De camping bestaat uit 5 velden met zo’n 35 plaatsen. Voor caravans, campers en grote tenten (groter dan 10m2) hebben we 25 plaatsen beschikbaar. Voor campers hebben we 6 verharde plaatsen. Kleine tentjes van maximaal 10m2 kunnen zowel op een apart veldje als tussen de caravans geplaatst worden.

Bij elke kampeerplaats is een 6 ampere stroomaansluiting aanwezig. Op het kampeerterrein is een kinderspeeltuin met zandbak, verder is er privé een kinderboerderij met shetlandpony, geiten, ganzen, kippen, eenden, pauwen, veel verschillende soorten vogels, konijnen enz. 

       

In de bomenrij rond het kampeerterrein is een boomhut verscholen. Voor de liefhebbers is er een jeu de boulesbaan.
Kinderen kunen zich lekker uitleven op ons sport- en speelveld met o.a. een trampoline, basket, voetbalveld en een speelboot. Gasten mogen gebruik maken van een mobiel volleybal/badminton/korfbal/basketbalveld.
 

Verder is er een overdekte speeltuin met ballenbak, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel en een airhockeytafel. Hier is ook een leestafel met bibliotheek en folderrek met info over de omgeving/attracties/fiets- en wandelkaarten en dergelijke. Er bestaat de mogelijkheid om TV te kijken in de recreatieruimte, met eventueel het afspelen van een DVD. Deze overdekte recreatieruimte/fietsenstalling is geopend tussen 1 april en 1 november.
Gasten kunnen op de gehele camping gratis gebruik maken van het draadloos internet.

Wij verhuren fietsen, eventueel met kinderzitjes (Bobike) en het is mogelijk om gratis gebruik te maken van de bolderkarren.
Om nog langer van een mooie zomeravond te kunnen genieten, zijn er gratis vuurkorven (inclusief hout) beschikbaar. Gebruik hiervan graag in overleg.
Het is ook mogelijk om vlonders voor in een voortent te huren (€ 19,00 per vakantie).
Uw huisdier is van harte welkom, mits aangelijnd.

Op de dag van aankomst bent u van harte welkom vanaf 14.00 uur. We verzoeken u vriendelijk op de dag van vertrek de plaats voor 11.00 uur te verlaten, zodat we de gelegenheid hebben de plaats te maaien voor de nieuwe gasten. 
Bij vertrek na 11.00 wordt een overnachting extra berekend, en dit is slechts mogelijk nadat hier vooraf toestemming voor is gegeven.

 

Sanitair

 

De douches en toiletten zijn in aparte gebouwen ondergebracht. Het toiletgebouw bestaat uit 6 toiletten, waarvan 1 speciaal voor kinderen en 1 speciaal voor gehandicapten en 2 urinoirs. In het douchegebouw zijn 6 douchecabines, elk voorzien van een wastafel met warm en koud water, bovendien kunt u hier gebruik maken van verschillende haarföhnen.Verder is er een speciale kinderwasruimte bestaande uit 2 verhoogde kinderdouches, 2 babybadjes, een extra kindertoilet en 2 verlaagde kinderwastafels. 

 

Ook is de ruimte voorzien van een familiebadkamer met 2 douches en een ligbad.

In alle doucheruimten is vloerverwarming aanwezig en de douchekranen zijn voorzien van een thermostaat. 

We hebben een wasmachineruimte met hierin 2 professionele wasmachines en 1 professionele droogautomaat. Gebruik hiervan tegen vergoeding inclusief wasmiddel. Verder een centrifuge, magnetron en 2 strijkplanken met strijkijzers die gratis gebruikt mogen worden. In deze ruimte zijn ook meerdere vriezers en koelkasten welke u gratis kunt gebruiken. 

In de wasmachineruimte bevindt zich ook onze kookhoek, een aanrechtblad met 2 x 2 elektrische kookplaten, ideaal voor de tentkampeerder, maar ook handig als u zich eens culinair wil uitleven! Het gebruik hiervan is bij de prijs inbegrepen. 

 
Milieu
 
Wij zamelen oud papier, blik, wit- en bont glas, chemisch afval en gft-afval apart in. Onze geiten en ander vee verwerken de etensresten.
Het is bij ons mogelijk om uw fietsen overdekt te stallen tijdens uw vakantie. Voor elektrische fietsen is een oplaadpunt aanwezig.
Op onze camping zijn elke dag de volgende kranten te koop: Trouw, Algemeen Dagblad, Volkskrant en Telegraaf.